[CRUISE] Royal Caribbean Voyager of the Seas 5D4N

June 3rd, 2019 – June 7th, 2019 Pertama kali gw naek kapal pesiar itu waktu SMA sekitar taon 1991-1992 gitu. Tepatnya kapan gw lupa, tapi yang pasti Desember ke Januari karena saat taon baru gitu. Gw inget pas tgl 1 Januari-nya gw maen bingo di kapal. Di kapal ada bioskop juga seinget gw. Makan jugaContinue reading “[CRUISE] Royal Caribbean Voyager of the Seas 5D4N”

[KOREA] [SEOUL] Hong Bar Myeongdong at Seoul Korea

December 14th, 2018. Besok pulaaaaaang. Dan karena besoknya pulang, malam itu gw en hubby berniat nyari makan enak. Kami udah liat Hong Bar sejak siang, tapi mo makan itu buat dinner aja. Soalnya buffet kan, makan sepuasnya. Tapi pas malem malah gak nemu2 tempatnya. Bener2 susah karena kami berdua gak tau medan kan hahahaha. SampeContinue reading “[KOREA] [SEOUL] Hong Bar Myeongdong at Seoul Korea”

Tucano’s Churrascaria at Pavilion Retail Arcade Sudirman Jakarta

February 7th, 2019. Lokasi Tucano’s Churrascaria bersebelahan dengan Hokkaido Izakaya, tepatnya di Pavilion Retail Arcade, di Sudirman area. Karena udah pernah ke area sana, jadi gampang banget nyarinya. Gw ke sana ajak Aline. Begitu masuk, suasana hangat langsung terasa. Yuk ikut gw keliling lewat foto2 gw nanti. Begitu masuk, langsung disambut dengan ramah. Ambiance restoran juga cakep. NyamanContinue reading “Tucano’s Churrascaria at Pavilion Retail Arcade Sudirman Jakarta”

Levant Boulangerie Patisserie at Cipete Dalam Cilandak Jakarta

October 2nd, 2018. Abis acara di Cipete, trus mampir ke Levant Boulangerie Patisserie bareng Cindy. Kebetulan emang gak sengaja lewatin. Udah sering liat sih tapi baru niat disamperin kemaren itu hahaha. Pas masuk ke dalam, langsung berasa di Perancis. *gaya banget, padahal waktu ke Paris kayanya gak masuk cafe hahaha* Tapi seneng sih  masuk keContinue reading “Levant Boulangerie Patisserie at Cipete Dalam Cilandak Jakarta”

Grand Cafe by Grand Hyatt Jakarta

May 16th, 2018. Hampir 2 bulan yang lalu gw diundang ke Grand Hyatt untuk mencoba konsep baru dari Grand Cafe. Well, gw gak pernah mencoba konsep yang lama, tapi gw sempat melihat foto2nya sebelum direnovasi dan gw terus terang lebih suka dengan konsep yang baru ya. Kelihatan lebih cantik, lebih tematik dan lebih comfortable ya.Continue reading “Grand Cafe by Grand Hyatt Jakarta”

[EVENT] Sunday Brunch at Jakarta Restaurant The Dharmawangsa Jakarta

November 12th, 2o17. On my birthday, The Dharmawangsa gave me a complimentary Sunday Brunch voucher at Jakarta Restaurant, and we decided to use it on that beautiful mid of November. The Dharmawangsa is a luxury hotel offering tranquility and timeless style in a prime area of Jakarta. Sunday Brunch. Seize a break from a busyContinue reading “[EVENT] Sunday Brunch at Jakarta Restaurant The Dharmawangsa Jakarta”

Sunday Brunch at Keyaki Restaurant Sari Pan Pacific Jakarta

October 29th, 2017. I got invitation to Keyaki Restaurant at Sari Pan Pacific Jakarta mid October, but didn’t try the food since I had to be elsewhere. So, we arrange a Sunday Brunch there. I asked Aline and Cindy to join me. Yaaaaay. Indulge in an authentic Japanese dining experience at Keyaki Japanese Restaurant, whereContinue reading “Sunday Brunch at Keyaki Restaurant Sari Pan Pacific Jakarta”

Afternoon Tea Buffet at Fountain Lounge Grand Hyatt Jakarta

December 13th, 2017. After trying new menu at one of the good places at Mega Kuningan, we went to Grand Hyatt for an afternoon tea buffet. We walked through the Christmas Market. Yes, this year, for the first time, the Grand Lobby will be transformed into a fascinating Christmas market, complete with traditional wooden chalets,Continue reading “Afternoon Tea Buffet at Fountain Lounge Grand Hyatt Jakarta”

The NEW Asia Restaurant at Ritz Carlton Mega Kuningan Jakarta

March 26th, 2017. There’s something new near me. It’s not a new restaurant, it’s not a new hotel. But it’s a new appearance at the restaurant in a hotel. Well, so many hotels are doing renovation ya. Hmm.. the power of.. what? social media? happening places? It’s really intimidating, right? I just hope there’s noContinue reading “The NEW Asia Restaurant at Ritz Carlton Mega Kuningan Jakarta”

Collage All Day Dining at Pullman Jakarta Central Park Hotel

February 28th, 2017. After a long time, I came to this hotel again for their buffet restaurant. Once, they invited me a long time ago, but I couldn’t make it. And, finally I tried their all day dining at Pullman Jakarta Central Park Hotel. Collage. Collage is Pullman Jakarta Central Park’s All Day Dining whichContinue reading “Collage All Day Dining at Pullman Jakarta Central Park Hotel”

SATOO at Shangri-La Hotel Jakarta

October 4th, 2016. One fine day. I woke up and prepared myself for a visit to one of the best buffet place in town. I always love this place. They have everything, I guess. I don’t remember how many times I went there for their buffet. But I remember the first time I went toContinue reading “SATOO at Shangri-La Hotel Jakarta”

Botany Restaurant Holiday Inn Jakarta Kemayoran

February 21st, 2016. Kemayoran was not my playground area.  I just knew that they have Jakarta International Expo (JIExpo), a convention and exhibition center where some of Jakarta’s largest events are held annually, including the Java Jazz Festival. And I never went there too hahaha. So, when Holiday Inn Jakarta Kemayoran asked me to comeContinue reading “Botany Restaurant Holiday Inn Jakarta Kemayoran”