Morale Coffee and Eatery at Kantor Taman Mega Kuningan Jakarta

April 16th, 2019. Waktu itu udah lama juga gak ketemu Aline dan Cindy. Kita emang gak selalu rutin ketemuan nih, makanya begitu ada yang mo dibagi2, trus jadi janjian kan. Kebetulan gw baru balik dr SG, ada beli beberapa oleh2 kecil lah buat mereka. Gw tanyalah kapan bisa janjian lunch. Trus setelah nentuin tgl, baruContinue reading “Morale Coffee and Eatery at Kantor Taman Mega Kuningan Jakarta”

Emji Coffee Bar & Space at The Bellagio Mansion Mega Kuningan Jakarta

April 16th, 2019. Ada coffee shop baru buka waktu itu di Bellagio Mansion. Pas gw samperin, lah ini kan dulu coffee shop yang gw pernah datengin juga. Ternyata sekarang ganti dengan Emji Coffee Bar & Space. Tapi lucunya ternyata baristanya masi sama. Hihihi. Masi inget pula sama gw. Jadi malu.. Tempatnya gak terlalu berubah. KarenaContinue reading “Emji Coffee Bar & Space at The Bellagio Mansion Mega Kuningan Jakarta”

Gemma Kitchen at Sopo Del Tower Mega Kuningan Jakarta

September 25th, 2018. Abis mampir coffee shop di Sopo Del Tower, tertarik ke Gemma Kitchen. Tempatnya cute juga. Ambiancenya seperti di rumah. Homey banget deh. Orang2nya juga ramah deh. Tempatnya mengambil porsi kecil aja di deket lift, deket pintu masuk juga. Suasananya nyaman dengan dominasi meja kayu dan ada tanaman2 sulur2 gitu di dindingnya. MenjadikanContinue reading “Gemma Kitchen at Sopo Del Tower Mega Kuningan Jakarta”

Tanamera Coffee Roastery at Sopo Del Tower Mega Kuningan Jakarta

September 25th, 2018. Seneng juga Tanamera Coffee buka di Sopo Del Tower, deket banget dr tempat gw. Pas Aline ngasi tau mo ke sono, gw makin gak sabar buat mampir hahaha. Eh, pas ada kesempatan, langsung mampir deh. Pas gw dateng, gak ada orang sama sekali. Gw ke sana pas jam kerja sih, jadi orang2Continue reading “Tanamera Coffee Roastery at Sopo Del Tower Mega Kuningan Jakarta”

Meanwhile Coffee at Mega Kuningan Jakarta

May 12th, 2018. Pas liat Meanwhile Coffee, mereka belon buka. Jadi gw tungguin deh sampe buka. Gak nunggu di depan pintu juga sih. LOL. Nah, begitu mereka buka, gw udah planning mo mampir kapan2 sendirian, karena gw takutnya mereka gak ada parkiran. Pas banget hari itu gw liat Selvi ke sana, trus gw tanya dehContinue reading “Meanwhile Coffee at Mega Kuningan Jakarta”

Ottoman’s Coffee Brewers at Sopo Del Tower Mega Kuningan Jakarta

May 8th, 2018. Lagi males bikin review pake bahasa Inggris. Hahaha. Balik ngindo dulu nyok. Jadi ceritanya gw mengetahui kalo Ottoman’s Coffee Brewers bakal buka di Kuningan area, tapi gw belon tau di sebelah mana. Nah, suatu hari, timeline IG beredar penampakan sang outlet terbaru. Berhubung hari itu hanya untuk undangan, gw menahan diri untukContinue reading “Ottoman’s Coffee Brewers at Sopo Del Tower Mega Kuningan Jakarta”

Cana Coffee at The East Mega Kuningan Jakarta

February 21st, 2018. As usual, when there’s new coffee shop, I wanted to visit the place as soon as possible. So, when Cana Coffee opened at The East Mega Kuningan, I took some time to visit the outlet by myself. Actually, I had a date with Aline at the day. So, before meeting Aline, IContinue reading “Cana Coffee at The East Mega Kuningan Jakarta”

Beets and Bouts with Kala Coffee and Kuma Living at Oakwood Mega Kuningan Jakarta

January 19th, 2018. All of a sudden, my sister sent me IG story from her friend. It said that a new coffee shop opened in Kuningan area. Curiously, I visited the place and voila.. Kala Coffee opened with Kuma Living in Beets and Bouts at Oakwood, Mega Kuningan area. Great thing about the day, they had this promotionContinue reading “Beets and Bouts with Kala Coffee and Kuma Living at Oakwood Mega Kuningan Jakarta”

[NEW MENU] Rock Paper Scissors at The East Tower Mega Kuningan Jakarta

December 13th, 2017. I got the invitation and could bring friends, so I asked Aline and Cindy to come with me. I arrived at Rock Paper Scissors around 10:30am. They were still closed, but they allowed me to sit there. After that, at 11am, I ordered coffee and brownies. Pssst, the brownies was addicting. ThenContinue reading “[NEW MENU] Rock Paper Scissors at The East Tower Mega Kuningan Jakarta”

Hoshino Tea Time at Menara BTPN Mega Kuningan Jakarta

August 30th, 2017. I had invitation at five star hotel around Mega Kuningan, so before the event, I went to Hoshino Tea Time first. It’s located at Menara BTPN Mega Kuningan. Since Taiwan is famous for their tea culture, our mission is to bring and introduce our world famous tea to Indonesia so that ourContinue reading “Hoshino Tea Time at Menara BTPN Mega Kuningan Jakarta”

Unveiling The All-New Pearl Chinese Restaurant at JW Marriott Hotel Jakarta

September 20th, 2017. JW Marriott Hotel Jakarta introduced the new face of one of their restaurant, Pearl Chinese Restaurant. Located on the second floor and dominated by golden red color, this restaurant is now coming back by presenting a typical Chinese cuisine with Modern Cantonese nuances. I went to Pearl with Aline, Cindy and Vania.Continue reading “Unveiling The All-New Pearl Chinese Restaurant at JW Marriott Hotel Jakarta”

Business Lunch at Lobo Restaurant The Ritz-Carlton Mega Kuningan Jakarta

August 30th, 2017. I was invited to Lobo Restaurant at The Ritz-Carlton Jakarta. Evidently, now they have Business Lunch on weekdays. Last year, Lobo Restaurant, The Ritz-Carton Jakarta, Mega Kuningan was very proud to welcome Chef Jan Schwittalla on board as the restaurant’s Chef de Cuisine. The Chef with Michelin-starred headed the culinary team ofContinue reading “Business Lunch at Lobo Restaurant The Ritz-Carlton Mega Kuningan Jakarta”