dite|ngah at Dwijaya Raya Gandaria Jakarta

May 3rd, 2019. Gw liat ada tempat baru buka di Dwijaya situ, namanya lucu, dite|ngah. Pas gw samperin yaowoh tempatnya lebih lucu lagi. Mirip banget sama coffee shop di Jepang gitu. Kecil2 mungil, depannya cakep. Duh jadi kangen Jepang. Dan emang ownernya itu lulusan Jepang deh, kalo gak salah inget hahaha. Pas masuk, gw liatContinue reading “dite|ngah at Dwijaya Raya Gandaria Jakarta”

Toby’s Estate Coffee Roasters at Mall of Indonesia MOI Kelapa Gading Jakarta

October 28th, 2018. Akhirnya Toby’s Estate di MOI buka juga. Pas banget gw ada invitation ke MOI, jadi bisa mampir deh. Horeeee. Well, actually gw harus datang seminggu setelahnya, tapi berhubung gw gak bisa hadir, akhirnya gw mampir minggu ini hehehe.. Lokasinya deket sama lobby 7. Jadi kalo mau langsung ke sana, cari lobby 7Continue reading “Toby’s Estate Coffee Roasters at Mall of Indonesia MOI Kelapa Gading Jakarta”

Poach’d Brunch & Coffee House at Kemang Raya Jakarta

April 20th, 2018. Sebelum mereka buka gw udah tau hahaha seperti biasa yes. Udah ngincer juga, tapi tiba-tiba mereka bikin acara undang foodies gitu, dan seperti biasa gw gak bisa dateng. LOL. Lalu di suatu hari yang indah, gw akhirnya dateng ke Poach’d bareng Aline. Pas banget mo ke acara foodtasting, trus ada waktu drContinue reading “Poach’d Brunch & Coffee House at Kemang Raya Jakarta”

[HOTEL] Shangri-La Hotel, Jakarta – Horizon Club Room

March 25th, 2017 – March 26th, 2017 I was very happy when I got a chance to stay at one of my favourite hotels. It’s coincided with Earth Hour event. It was such a great opportunity and amazing experience. So, that night, my hubby and I enjoyed our staycation, even though it’s not really farContinue reading “[HOTEL] Shangri-La Hotel, Jakarta – Horizon Club Room”

[EVENT] Eggciting Easter Brunch Sailendra JW Marriott Jakarta

March 18th, 2016. I was invited to Sailendra Restaurant at JW Marriott Jakarta. Located in Mega Kuningan area, this distinguished hotel will arrange an Easter Sunday Brunch on March 27th, 2016. It’s a buffet brunch, so yeah, you can eat whatever you want. LOL. This Easter, our Pastry Chef Indra and his team have preparedContinue reading “[EVENT] Eggciting Easter Brunch Sailendra JW Marriott Jakarta”

Asia Restaurant Ritz Carlton Hotel Mega Kuningan Jakarta

January 23rd, 2016. Finally, I finished editing my photos. So busy this week for Chinese New Year, I need more time to do my homework. And yeah, right now I wanna tell you about Asia Restaurant. Well, it’s my first time there, so please be nice hahaha. I was there for Saturday brunch with my fellowContinue reading “Asia Restaurant Ritz Carlton Hotel Mega Kuningan Jakarta”