Stack + Gordi Coffee at Wijaya Senopati Jakarta

April 25th, 2019. Ada tempat lucu nih di Wijaya. Namanya Stack. Katanya jualan lobster gitu deh. Trus pas sampe sana, eh ada Gordi juga. Sekali mampir, dapet 2 tempat deh. Begitu sampe, masuk ke Stack-nya buat pesen makanan dan minuman gitu. Tapi kalo untuk makannya, harus naik ke atas. Di atas itu ada 2 area. AreaContinue reading “Stack + Gordi Coffee at Wijaya Senopati Jakarta”

Kōnā Koffie at Wijaya 1 Dharmawangsa Jakarta

January 3rd, 2019. Pas banget lagi main2 di daerah selatan, gak sengaja liat ada Kōnā Koffie yang belon pernah gw samperin. Maklum kalo liat coffee shop pengennya mampir aja. Bukan buat hits kekinian juga sih. Siapa lah gw bisa bikin coffee shop abis gw post trus langsung hits.. Gw cuma seneng foto aja. Seneng ajaContinue reading “Kōnā Koffie at Wijaya 1 Dharmawangsa Jakarta”

Kopi Kotaku at Wijaya 1 Petogogan Jakarta

October 12th, 2017. Finally I could come to Kopi Kotaku. I heard about them before they opened. Sorry, forgot who gave me the information about them. They opened September 23rd, and I couldn’t come *sobbing* yeah, I was in Tangerang at the time. After Tangerang, I went to Singapore, then Pontianak. Well, finally today IContinue reading “Kopi Kotaku at Wijaya 1 Petogogan Jakarta”

DomaDona Coffee at Wijaya I Kebayoran Jakarta

May 23rd, 2017. It’s my 2nd time to DomaDona Coffee. The first time was on October 9th, 2016. But I haven’t got a chance to blogging about it. I went with Natasha since she never been there. She picked me up at my apartment, and headed to the venue. DomaDona serve coffee which they didContinue reading “DomaDona Coffee at Wijaya I Kebayoran Jakarta”