[HOTEL] Mercure Convention Centre Ancol – Suite Room (Privilege) with king size bed

January 12th, 2019 – January 13th, 2019. Udah kepingin dari kapan tau, akhirnya bisa juga stay di Mercure Convention Centre Ancol. Yaaay senangnya. Gw jarang sih ke Ancol tapi tiap kali ke sana, selalu liat ada Mercure. Penasaran juga pengen coba nginep, eh kesampean horeeeee. Located by the seaside in the north of the city,Continue reading “[HOTEL] Mercure Convention Centre Ancol – Suite Room (Privilege) with king size bed”

[HOTEL] Fraser Residence Menteng Jakarta – Three Bedroom Apartments

August 25th, 2018 – Agust 26th, 2018. Senang banget gw bisa nginep barengan sama Aline dan Cindy lagi di Fraser Residence Menteng. Kebetulan kami bertiga udah beberapa kali nginep bareng, dan gw hepi karena hubby juga cocok-cocok aja sama hubby2 mereka. Bukannya gimana ya, kadang kan belon tentu cowo2 itu bisa nyambung ngobrolnya. Fachmi danContinue reading “[HOTEL] Fraser Residence Menteng Jakarta – Three Bedroom Apartments”

[HOTEL] SenS Hotel & Spa + Conference Ubud Town Centre Bali – Part One

April 29th, 2016. DAY ONE Started my journey to Island of God with fellow foodies. What a nice experience. I think, it was my second time to Ubud. Last time, I went to Nusa Dua and Seminyak area. So yeah, I guess now it’s time for me to explore Ubud. Well, they said, it’s the onlyContinue reading “[HOTEL] SenS Hotel & Spa + Conference Ubud Town Centre Bali – Part One”

[HOTEL] Raffles Ciputra World Kuningan Jakarta – Part Two

November 29th, 2015. continuing the first part of our weekend getaway. BREAKFAST TIME Always love breakfast time. It’s a time to fill my tummy with delicious food after a long nite sleep. We had breakfast at Arts Cafe. It was such a lovely breakfast. It was raining and the place wasn’t crowded. We really hadContinue reading “[HOTEL] Raffles Ciputra World Kuningan Jakarta – Part Two”

[HOTEL] Atanaya Hotel Sunset Road Kuta Bali

March 20th, 2014. I went to Bali with my hubby. Yaaaaay finally.. Yay yay yay.. After I got hotel vouchers last year from one of website through review competition, I never got a chance to buy ticket to Bali. There was always some things. And now, finally, I bought the tickets and we’re having funContinue reading “[HOTEL] Atanaya Hotel Sunset Road Kuta Bali”

[BOGOR] Hotel The Mirah

Keluarga besar gw punya rencana berlibur ke Ciawi tgl 23 Desember 2012, sekalian merayakan ultah keponakan gw si Rimsky. Hr Sabtu-nya gw en hubby duluan kabur ke Bogor, melewatkan wiken di sana. Gak nyesel juga sih, karena ternyata hr Sabtu itu hujan lebat en banjir di Jakarta *sigh* Sabtu pagi itu gw berangkat ke Bogor,Continue reading “[BOGOR] Hotel The Mirah”