[HOTEL] Ibis Jakarta Arcadia – Standard 1 double bed

June 22nd, 2019 – June 23rd, 2019 Sebelum jalan-jalan ke Bangkok, gw en hubby nyempetin diri staycation di hotel Jakarta. Kami memilih Ibis Jakarta Arcadia karena pernah ada kisah unik di baliknya. Jadi gw pernah mau nginep di sana, udah ditentukan tglnya, tapi pas mendekati harinya, gak pernah ada konfirmasi ke gw. Tiba2 aja ilang hahaha.Continue reading “[HOTEL] Ibis Jakarta Arcadia – Standard 1 double bed”

[HOTEL] Mercure Jakarta Kota – Executive Deluxe Room

September 21st, 2019 – September 22nd, 2019 Mercure Jakarta Kota is strategically located in the heart of business, shopping, important landmarks or attractions making it a popular destination for tourists. Kali ini gw staycation di Mercure Jakarta Kota. Tak lupa mengajak 2 keluarga lain yang gampang gw geret2 kalo mo nginep2 hahaha. Iyak, Aline danContinue reading “[HOTEL] Mercure Jakarta Kota – Executive Deluxe Room”

[HOTEL] Ibis Jakarta Senen – Standard 1 Double Bed

April 20th, 2019 – April 21st, 2019. Photo credit to ibis Hotel Kebetulan punya voucher hotel menginap di Ibis Jakarta Senen, langsung deh dipake sebelum berakhir masa jatuh temponya. Kalo kelamaan kan kadang suka lupa tuh ya ada voucher yang harus dipake. Makanya pas ada waktunya, dan udah dicocokin sama hotelnya, nginep deh kita keContinue reading “[HOTEL] Ibis Jakarta Senen – Standard 1 Double Bed”

[HOTEL] Kartika Chandra – Executive Suites

March 9th, 2019. – March 10th, 2019 Menjelang ultah suami, gw kasi prebirthdaygift deh, nginep di Hotel Kartika Chandra hahaha. Hotel lama ini, tapi kaga pernah nginep gw. Makanya penasaran kan, apalagi katanya udah renovasi segala. Gak jauh juga dari apartemen, jadinya seneng2 aja hubby. Kami berdua emang seneng nginep hotel sebagai variasi hidup hahaha.Continue reading “[HOTEL] Kartika Chandra – Executive Suites”

[HONGKONG] Holiday Inn Express Hong Kong Soho – Great Room

September 4th, 2018 – September 9th, 2018. After several days in Kow Loon City, Hong Kong, we moved to Central area in Hong Kong island. Lucky us that we could stay in Holiday Inn Express Soho for 5 more nights. My niece said that it was located in a good area. Nice! Let Holiday InnContinue reading “[HONGKONG] Holiday Inn Express Hong Kong Soho – Great Room”

[HOTEL] Swiss-Belinn Simatupang Jakarta – Studio Suite

September 15th, 2018 – September 16th, 2018. Balik dari Hong Kong, gw diajak nginep di Swiss-Belinn Simatupang. Senang banget deh, udah cukup lama gak ke daerah sana hehehe. Sebelum ke sana mampir dulu ke tempat lain, trus baru check-in deh. Hotelnya gampang ketemunya kok. Di pinggir jalan. 🙂 Swiss-Belinn Simatupang is a 3-star international hotelContinue reading “[HOTEL] Swiss-Belinn Simatupang Jakarta – Studio Suite”

[HONGKONG] Dorsett Mongkok at Kowloon Hong Kong

September 1st, 2018 – September 4th, 2018 When I saw the location of Dorsett Mongkok Hotel, I told hubby, “Hey, it’s not far from Disneyland, and not far from Central, Hong Kong Island.” And he said, “Up to you, honey.” Yeah, he always let me do the itinerary to everywhere LOL. Ok, so, the firstContinue reading “[HONGKONG] Dorsett Mongkok at Kowloon Hong Kong”

[HOTEL] Fraser Residence Menteng Jakarta – Three Bedroom Apartments

August 25th, 2018 – Agust 26th, 2018. Senang banget gw bisa nginep barengan sama Aline dan Cindy lagi di Fraser Residence Menteng. Kebetulan kami bertiga udah beberapa kali nginep bareng, dan gw hepi karena hubby juga cocok-cocok aja sama hubby2 mereka. Bukannya gimana ya, kadang kan belon tentu cowo2 itu bisa nyambung ngobrolnya. Fachmi danContinue reading “[HOTEL] Fraser Residence Menteng Jakarta – Three Bedroom Apartments”

[HOTEL] Atria Hotel Gading Serpong Tangerang – Suite Room

March 17th, 2018 – March 18th, 2018. OMG! It’s been too long. Sorry for the late review. Second time to Atria Hotel Gading Serpong. Yaaaay. This time I could bring Aline and Cindy to join me. Super yaaaaay! Always happy to have staycation with them. Fun time and full of laughs all the time. LOBBYContinue reading “[HOTEL] Atria Hotel Gading Serpong Tangerang – Suite Room”

[HOTEL] Ibis Jakarta Slipi – Standard 1 Queen Bed Room

February 2nd, 2018 – February 4th, 2018. Ibis Jakarta Slipi Hotel is strategically in West Jakarta, only 5 Minutes from the Central Business in the area. Close to the Jakarta Convention Centre, Shopping Center & Senayan Sport Stadium. Easily accesible from & to the International airport. The ibis hotel offers rooms with Hi-Speed Internet WifiContinue reading “[HOTEL] Ibis Jakarta Slipi – Standard 1 Queen Bed Room”

[HOTEL] Gran Meliá Jakarta – Premium Room

December 24th, 2017 – December 25th, 2017 Stunning architecture, a passionate commitment to outstanding service and completely rejuvenated facilities combine to make this iconic luxury international five star hotel the true benchmark for 21st century luxury in down town Jakarta Indonesia. Gran Meliá Jakarta’s Spanish heritage ensures that our flair for innovation and absolute customerContinue reading “[HOTEL] Gran Meliá Jakarta – Premium Room”

[HOTEL] The Atria Residences Gading Serpong Tangerang – 2 Bedroom Apartments

December 16th, 2017 – December 18th, 2017 The Atria Residences Gading Serpong is an apartment style of home comforts living in Gading Serpong, Tangerang, inaugurated in 2012 and specially designed for business travellers, golfers, couples and groups of friends travelling for pleasure. Our residences has a perfect location in the CBD Gading Serpong and itContinue reading “[HOTEL] The Atria Residences Gading Serpong Tangerang – 2 Bedroom Apartments”