LaBowl at Cikajang Senopati Jakarta

May 20th, 2019. Udah lama gw tau ada Labowl tapi baru sempet mampir kemaren itu. Jadi dulu pas baru buka gitu, gw udah planning main ke sana, tapi ya gitu kalo gak buru2 dijadwalin, pasti lupa deh. Akhirnya baru keingetan pas maen2 ke area sana, oiya belon mampir ke Labowl hahaha. Yawdah, kita samperin yuk.Continue reading “LaBowl at Cikajang Senopati Jakarta”

Foodz by Toodz House at Cipete Raya Cilandak Jakarta

May 4th, 2019. Abis kelilingan Cipete, trus baru inget, gak punya makanan buat malam. Akhirnya mampir deh ke Foodz by Toodz House yang udah beberapa kali gw lewatin tapi gak sempet-sempet gw mampirin hehehe. Eh iya baru inget, terakhir itu mampir masi belon buka, jadi kaga ke sana deh. Nah pas kemaren itu udah buka,Continue reading “Foodz by Toodz House at Cipete Raya Cilandak Jakarta”

[JAPAN] Sukiya at Ichikawa-shi Chiba Japan

March 31st, 2018. It’s time for us to move to Shibuya area. But before that, we needed to have our breakfast. And you know what? Susah banget nyari makan pagi di Jepang yes. Kecuali lo ke tempat yang 24 jam atau beli onigiri atau sandwich di sevel. Ada juga sevel yang punya tempat makan sendiri,Continue reading “[JAPAN] Sukiya at Ichikawa-shi Chiba Japan”

Crunchy Bowl at Ruko Alam Sutera Town Center Serpong Tangerang

January 13th, 2018. Actually I came to Serpong to visit Crunchy Bowl. Located in Ruko Alam Sutera Town Center, we visited the place before going back to Jakarta. A very humble place greeted me when I came inside. What a very comfortable and spacious place. The owners were very friendly and nice. After we triedContinue reading “Crunchy Bowl at Ruko Alam Sutera Town Center Serpong Tangerang”

Three Buns Burger and Cocktails at Senopati Jakarta

November 24th, 2016. This was my first time there. When everybody talked about this place, I wanted to go there too. But everybody said that it’s a really hot place if you went in the afternoon. If you went at night, it’s not good for your photos, right? So, I’ve never been there. Until now.Continue reading “Three Buns Burger and Cocktails at Senopati Jakarta”