[HOTEL] Ibis Jakarta Arcadia – Standard 1 double bed

June 22nd, 2019 – June 23rd, 2019 Sebelum jalan-jalan ke Bangkok, gw en hubby nyempetin diri staycation di hotel Jakarta. Kami memilih Ibis Jakarta Arcadia karena pernah ada kisah unik di baliknya. Jadi gw pernah mau nginep di sana, udah ditentukan tglnya, tapi pas mendekati harinya, gak pernah ada konfirmasi ke gw. Tiba2 aja ilang hahaha.Continue reading “[HOTEL] Ibis Jakarta Arcadia – Standard 1 double bed”

[HOTEL] Ibis Jakarta Senen – Standard 1 Double Bed

April 20th, 2019 – April 21st, 2019. Photo credit to ibis Hotel Kebetulan punya voucher hotel menginap di Ibis Jakarta Senen, langsung deh dipake sebelum berakhir masa jatuh temponya. Kalo kelamaan kan kadang suka lupa tuh ya ada voucher yang harus dipake. Makanya pas ada waktunya, dan udah dicocokin sama hotelnya, nginep deh kita keContinue reading “[HOTEL] Ibis Jakarta Senen – Standard 1 Double Bed”

[HOTEL] Ibis Jakarta Tamarin – Standard 1 Double Bed

February 23rd, 2018 – February 25th, 2018. An international economic hotel in the heart of Jakarta, Ibis Jakarta Tamarin is ideal for business trip to Sudirman-Thamrin CBD and city breaks experience. Walk distance to lively area of night culinary at Sabang Street and to Jakarta Car Free Day on Sunday. 2km to Monas – theContinue reading “[HOTEL] Ibis Jakarta Tamarin – Standard 1 Double Bed”

[HOTEL] ibis Styles Jakarta Airport – Family Suite Room

September 15th, 2017 – September 17th, 2017. ibis Styles Jakarta Airport is a hotel with a unique, cozy yet personalized design. It offers 251 inclusive rate rooms with new ibis bedding concept, free WIFI, complimentary airport shuttle and all-you-can-eat buffet breakfast for 2. The hotel is strategically located 10 minutes away from Soekarno-Hatta International Airport.Continue reading “[HOTEL] ibis Styles Jakarta Airport – Family Suite Room”

[HOTEL] ibis Gading Serpong Tangerang – Standard Double Room

June 27th, 2017 – June 29th, 2017 This Eid al-Fitr I didn’t go anywhere. As usual. I just stayed in Jakarta. Taking care of my lovely city. LOL. Then I got a surprise call from a friend of mine. And she offered me staycation at ibis Gading Serpong. Yaaaay. So on Tuesday morning, we droveContinue reading “[HOTEL] ibis Gading Serpong Tangerang – Standard Double Room”