O’delice Coffee Cakes Food at Menteng Jakarta

June 22nd, 2019. Ada cerita lucu di balik review O’delice. Jadi pas gw mo ke sana gw cerita ke adek gw kalo otw ke odelice. Trus adek gw blg, “Punya si A kan tuh.” Gw bingung lah kok adek gw bs tau ownernya namanya A. Trus A yg mana yg dimaksud? Ternyataaaaa.. adeknya temen baekContinue reading “O’delice Coffee Cakes Food at Menteng Jakarta”

Exquise Patisserie at Rumah Cokro Menteng Jakarta

August 4th, 2018. Gw udah pernah ke Exquise Patisserie 2-3 tahun yang lalu. Tapi waktu itu gak sempet bikin blog-nya. Gak sempet foto2 sekitar juga deh kayanya. Nah, makanya minggu lalu pas mampir ke sana, gw sempetin deh foto2 ambiancenya. Oya kemaren gw ke sana ngajak Aline sama Cindy. Biar gak cengo juga sendirian diContinue reading “Exquise Patisserie at Rumah Cokro Menteng Jakarta”

Bake-a-Boo at Menteng Jakarta

October 19th, 2017. Yaaay!! Finally I visited Bake-a-Boo at Menteng area. I am one of their biggest fans. Hahaha. I wanted to visit their first outlet in Muara Karang area, but until now, still didn’t have a chance. So, when they opened in Menteng area, I was very happy. It’s very near my home. Hooraaaaay!Continue reading “Bake-a-Boo at Menteng Jakarta”

NEIGHBOR Coffee Spot at Menteng Jakarta

October 19th, 2017. I saw NEIGHBOR Coffee Spot on my way to Wahid Hasyim. Then I came to the place the day after. Alone. Hello, NEIGHBOR! We are now brewing in your neighborhood! Let’s come and sip our best quality of coffee! Not a coffee lover?Don’t worry, we have many other special beverages for you.Continue reading “NEIGHBOR Coffee Spot at Menteng Jakarta”