[HONGKONG] Hakawa Chocolate at Gough Street Central Hong Kong

September 4th, 2018. Malam pertama di Central Hong Kong, Vivi ngajak ketemuan buat makan di resto favoritnya. Nah di samping resto itu gw ketemu Hakawa Chocolate. Yaaay. Senangnya. Awalnya sih jalannya gampang2 aja sih. Sampe di satu titik, gw ketemu tangga yang cukup terjal. Dan setelah muter2 di maps, kayanya emang harus naek lewat situ.Continue reading “[HONGKONG] Hakawa Chocolate at Gough Street Central Hong Kong”

[HONGKONG] 添添香港仔魚蛋王 (Tian Tian Xiang Gang Zai Yu Dan Wang) at Jervois Street Sheung Wan Hong Kong

September 4th, 2018. Begitu sampe hotel, trus laper, dan bingung mo makan apa. Eeeeh pas banget di sebrang hotel ada restoran kecil. Namanya 添添香港仔魚蛋王. Tempatnya gak gitu gede tapi sepertinya masakan2nya enak2 hehehe. Pas masuk ke dalam langsung disambut dengan bahasa yang gw kaga ngarti hahaha. Akhirnya minta english menu deh. Setelah pilih2 sana siniContinue reading “[HONGKONG] 添添香港仔魚蛋王 (Tian Tian Xiang Gang Zai Yu Dan Wang) at Jervois Street Sheung Wan Hong Kong”

[HONGKONG] Holiday Inn Express Hong Kong Soho – Great Room

September 4th, 2018 – September 9th, 2018. After several days in Kow Loon City, Hong Kong, we moved to Central area in Hong Kong island. Lucky us that we could stay in Holiday Inn Express Soho for 5 more nights. My niece said that it was located in a good area. Nice! Let Holiday InnContinue reading “[HONGKONG] Holiday Inn Express Hong Kong Soho – Great Room”

[HONGKONG] Dimdimsum Dim Sum Specialty Store at Tung Choi Street Mongkok Hong Kong

September 4th, 2018. Udah 4 hari di Hong Kong tapi belon makan dimsum, gw en hubby langsung nyari tempat dimsum yang “katanya” one of the best. Gw udah ceki2 sebelum pergi donk. Liat2 review influencers Jakarta yang sering ke sana. Dan ini “katanya” one of the best. Jadi kami berdua langsung jalan kaki menuju keContinue reading “[HONGKONG] Dimdimsum Dim Sum Specialty Store at Tung Choi Street Mongkok Hong Kong”

[HONGKONG] Starbucks Coffee at Sai Yee Mongkok Hong Kong

September 4th, 2018. Sebelum gw ke Hong Kong, kebetulan cici gw udah ke sana duluan pas Desember 2017. Jadi dari doi gw tau kalo ada Starbucks yang lucu di sana. Katanya Starbucks yang di Mongkok. Pas sebelum pindah ke Central di Hong Kong Island, kita mampir deh ke sana. Located at Sai Yee Street ofContinue reading “[HONGKONG] Starbucks Coffee at Sai Yee Mongkok Hong Kong”

[HONGKONG] Chrisly Cafe at Sai Yeung Choi Mongkok Hong Kong

September 4th, 2018. Jadi pas nginep di Dorsett Mongkok, kita gak dapet breakfast di hotelnya, tapi dikasih voucher untuk makan di Chrisly Cafe, dan cuma bisa 1 kali. Sedih? Yaiyalah secara gw nginepnya 4 hari. *jambak2 seprei* Tapi mau komplen juga susah lah, tau sendiri kan di Hong Kong galakan mereka dari kita hahaha.. YaContinue reading “[HONGKONG] Chrisly Cafe at Sai Yeung Choi Mongkok Hong Kong”

[HONGKONG] Knockbox Coffee Company at Mongkok Hong Kong

September 2nd, 2018. I was at Tsim Sha Tsui area when my niece asked me to meet up. After several ideas, we decided to meet at Knockbox Coffee Company. We took train from nearest MTR station, then walked to Knockbox. Finally met Vivi and her boyfriend, Jeffrey. Nice to meet you guys. So happy yaaayContinue reading “[HONGKONG] Knockbox Coffee Company at Mongkok Hong Kong”

[HONGKONG] Kam Wah Cafe & Bakery at Prince Edward & Australia Dairy Company at Jordan, Hong Kong

September 2nd, 2018. After having a good nite sleep last night, we were ready to go to places for exploring the goodness of Hong Kong. Ready? Go! ********** First place was Kam Wah Cafe & Bakery. I heard that it’s the best place to eat pineapple bolo bun. Yaaay. We walked from our hotel, aroundContinue reading “[HONGKONG] Kam Wah Cafe & Bakery at Prince Edward & Australia Dairy Company at Jordan, Hong Kong”

[HONGKONG] Dorsett Mongkok at Kowloon Hong Kong

September 1st, 2018 – September 4th, 2018 When I saw the location of Dorsett Mongkok Hotel, I told hubby, “Hey, it’s not far from Disneyland, and not far from Central, Hong Kong Island.” And he said, “Up to you, honey.” Yeah, he always let me do the itinerary to everywhere LOL. Ok, so, the firstContinue reading “[HONGKONG] Dorsett Mongkok at Kowloon Hong Kong”