Kilo Kitchen Jakarta at Gunawarman Senopati Jakarta

April 5th, 2019. Akhirnya sampe juga gw di tempat hepening tahun ini. Maaf terlambat 4 bulan mereview, gapapa lah ya, berhubung kemaren laptop rusak, trus jadi stop nulis bbrp lama, keteter deh semua review gw. Huhuhu. Yawdah kita review aja yuk. Akhirnya *diulang lagi* mampir juga gw ke Kilo Kitchen Jakarta. Setelah melihat di timelineContinue reading “Kilo Kitchen Jakarta at Gunawarman Senopati Jakarta”

Djournal House at Gunawarman Senopati Jakarta

April 5th, 2019. Di Gunawarman ada satu resto yang tutup, gw belon tau gantinya apaan. Eh pas kemaren mo review daerah sana, gw lewatin tuh. Owalah udah ganti jadi Djournal House ternyata. Penasaran lah gw, mumpung kan lewatin juga, akhirnya mampir, sekalian pengen juga liat perubahan interiornya kan.. *jiwa kepomu gak berubah ya Yen..* Wah,Continue reading “Djournal House at Gunawarman Senopati Jakarta”

Kopi Biru at Gunawarman Senopati Jakarta

October 17th, 2018. Begitu tau ada Kopi Biru buka di Gunawarman, langsung deh gw samperin pas lewatin. Sayang banget, pas pertama kali ke sana ternyata mereka buka siang. Akhirnya gw pulang deh. Tadinya mo nungguin tapi kelamaan. Trus gw baru bisa mampir kedua kali ke sana. Tempatnya gak besar. Cenderung kecil. Gak nyaman buat berlama2.Continue reading “Kopi Biru at Gunawarman Senopati Jakarta”

Buyu Bowls at Gunawarman Senopati Jakarta

May 22nd, 2018. Gak sengaja nemu info kalo ada Buyu Bowls baru buka di Gunawarman. Penasaran kan, langsung meluncur deh ke sana. Awalnya agak bingung gimana cara masuknya. Tapi trus nanya orang di situ, dikasi tau masuk lewat depan hahaha. Akhirnya gw balik lagi ke depan, trus naik tangga, dan masuk ke area tempat makannya.Continue reading “Buyu Bowls at Gunawarman Senopati Jakarta”

Blue Zone Center Indonesia at Gunawarman Senopati Jakarta

May 15th, 2018. Gw tau Blue Zone Center dari blogger yang baru aja pindah kerja ke sana. Begitu tau udah buka, gw langsung meluncur ke sana. Sebetulnya gw diundang untuk Grand Opening, tapi gw gak bisa karena kebetulan sudah nge-host acara lain. Jadilah gw datang ke sana tanpa diundang hehehe.. Tempatnya luas banget. Dan BlueContinue reading “Blue Zone Center Indonesia at Gunawarman Senopati Jakarta”

FEAST by Kokiku at Gunawarman Senopati Jakarta

April 20th, 2018. Akhirnya ke FEAST by Kokiku juga, setelah liat foto2nya bertebaran di IG para influencer. Nah pas banget tuh gw ada acara undangan bareng Aline dan Cindy, jadinya langsung list deh mo ke mana aja, trus sekalian mampir deh pas lewatin lokasinya. Tapi kita datang sebagai customer loh ya, gak sebagai undangan. MakanyaContinue reading “FEAST by Kokiku at Gunawarman Senopati Jakarta”

MAMAIN – Eat & Play at Gunawarman Senopati Jakarta

February 26th, 2018. After an event at Gunawarman area, before I went home, I took some time to visit MAMAIN – Eat & Play. I saw some foodies went there on some invitation. That’s why I know that they served food and drinks, beside being a kid-friendly cafe with an indoor playground. Their motto is:Continue reading “MAMAIN – Eat & Play at Gunawarman Senopati Jakarta”

SOULFOOD Jakarta at Gunawarman Senopati Jakarta

February 26th, 2018. This morning I didn’t have anything to do. But my friend, Cindy, reminded me, “Don’t you have plan to go to a restaurant at Pacific Place with Aline?” OMG! I totally forgot to give confirmation to the restaurant hahaha. So, I had to reschedule, and finally planned to go to their otherContinue reading “SOULFOOD Jakarta at Gunawarman Senopati Jakarta”

Yoisho Ramen at Gunawarman Senopati Jakarta

January 15th, 2017. I don’t remember how I knew about this new place. I think it just came to me. Then I got invitation to the blogger gathering at Yoisho Ramen. Well, I told them that I’m not in the mood for meeting many people in a gathering. I prefer doing my foodtasting alone orContinue reading “Yoisho Ramen at Gunawarman Senopati Jakarta”

Stillwater Coffee & Co at Gunawarman Senopati Jakarta

December 7th, 2017. Lovely morning. After breakfast with sisters, I went to Gunawarman with hubby for a visit to the newest coffee shop there. Stillwater Coffee & Co invited me this Saturday. Too bad I have to host an event at the same time. So I think I better come this Thursday before anyone else.Continue reading “Stillwater Coffee & Co at Gunawarman Senopati Jakarta”

Sofia Restaurant at The Gunawarman Senopati Jakarta

October 12th, 2017. I was very happy when I received invitation from Sofia at The Gunawarman. I wanted to visit the place, but a little bit afraid with the place. Well, it looked very intimidating. Don’t blame me. Look for yourself. Hahaha. But, finally, after visited the place, it’s not that scary. 🙂 A radiantContinue reading “Sofia Restaurant at The Gunawarman Senopati Jakarta”

Sleepyhead Coffee Gunawarman Senopati Jakarta

October 12th, 2016. I heard about this coffeeshop right after their opening. But.. because they didn’t open on Sunday, it’s really hard for me to visit the place with my hang-out-buddies. I tried to go there by myself, but I found it’s weird for me to go to a new place without a company. So, whenContinue reading “Sleepyhead Coffee Gunawarman Senopati Jakarta”