[HOTEL] Atanaya Hotel Sunset Road Kuta Bali

March 20th, 2014. I went to Bali with my hubby. Yaaaaay finally.. Yay yay yay.. After I got hotel vouchers last year from one of website through review competition, I never got a chance to buy ticket to Bali. There was always some things. And now, finally, I bought the tickets and we’re having funContinue reading “[HOTEL] Atanaya Hotel Sunset Road Kuta Bali”

Sushi Tei Senayan City Jakarta

Desember kemaren udah 2 kali ke Sushi Tei (ST) di Sency gara2 ichel ngotot mo makan di sono *sigh* tuh anak emang doyan banget makan sushi roll. 1 porsi abis sendirian *gw gak dibagi* huhuhuhuhu.. Pertama kali makan sama nyokap en hubby, pas kedua kali cuma sama hubby, soale nyokap lagi pake free voucher 70k dariContinue reading “Sushi Tei Senayan City Jakarta”