Becca’s Bakehouse at Pluit Jakarta

April 27th, 2019. Ini kedua kali deh kayanya gw ke Becca’s Bakehouse. Pertama kali tuh yang di Kelapa Gading pas baru buka outletnya. Sayang banget sekarang udah gak ada outletnya di KElapa Gading ya.  Trus ke Pluit ini sama Tanti pertama kalinya. Nah sekarang iseng deh, kabur bentar ke sana. Hubby gw tinggal di coffeeContinue reading “Becca’s Bakehouse at Pluit Jakarta”

Ini Kopi Budi at Sunter Jakarta

January 19th, 2019. Senang banget waktu dpt info kalo Ini Kopi Budi mau buka outlet pertamanya di Sunter. Yaaay. Gw emang penggemar es kopi susu mereka sejak awal. Enak. Bisa request gak terlalu kenceng dan cocok banget sama selera gw. Setelah disuruh dateng berkali2 tapi belon sempet2, akhirnya gw mampir juga deh. Tempatnya di pinggirContinue reading “Ini Kopi Budi at Sunter Jakarta”

Poach’d Brunch & Coffee House at Kemang Raya Jakarta

April 20th, 2018. Sebelum mereka buka gw udah tau hahaha seperti biasa yes. Udah ngincer juga, tapi tiba-tiba mereka bikin acara undang foodies gitu, dan seperti biasa gw gak bisa dateng. LOL. Lalu di suatu hari yang indah, gw akhirnya dateng ke Poach’d bareng Aline. Pas banget mo ke acara foodtasting, trus ada waktu drContinue reading “Poach’d Brunch & Coffee House at Kemang Raya Jakarta”

ASAGAO coffee house at Ruko Graha Boulevard Gading Serpong Tangerang

March 18th, 2018. Setelah sekian lama kepingin mampir ke ASAGAO coffee house, akhirnya masuk juga ke sana setelah foodtasting di resto sebelahnya. Tempatnya ternyata luas ya. Ada area semi outdoor di belakang yang bagus banget buat foto karena ada natural lightnya. Gw ke sana bareng Aline. Kebetulan emang abis lunch with family. Terus Aline jugaContinue reading “ASAGAO coffee house at Ruko Graha Boulevard Gading Serpong Tangerang”

Kopi Enak Indonesia at Bendungan Hilir Jakarta

March 1st, 2018.I knew about this place from a barista nearby. I wanted to visit them, but at the time it was raining hard. So, I postponed my visit to Kopi Enak Indonesia. They said, it is one of the latest coffee shop in Bendungan Hilir area. It’s not hard to find the place. Just look atContinue reading “Kopi Enak Indonesia at Bendungan Hilir Jakarta”

Kopi Benhil at Danau Tondano Bendungan Hilir Jakarta

March 1st, 2018. I don’t remember how I know about Kopi Benhil. Maybe just browsing on Instagram. But, I searched online about it, and I don’t know if it’s real, they said that it’s the new brand from Laku Kopi at Bintaro. They occupied 2 levels of a house. It’s a modest house. Not fancy,Continue reading “Kopi Benhil at Danau Tondano Bendungan Hilir Jakarta”

Red Door Koffie House at Ruko New Jasmine Gading Serpong Tangerang

November 3rd, 2017. Have you ever watched Alice in Wonderland? So, you must be familiar with Mad Hatter, right? Well, I guess the owner of Red Door Koffie House was a fan of Mad Hatter, since they put a big frame of Mad Hatter on the second floor. *high-five!!* I love Mad Hatter too LOL.Continue reading “Red Door Koffie House at Ruko New Jasmine Gading Serpong Tangerang”

NEIGHBOR Coffee Spot at Menteng Jakarta

October 19th, 2017. I saw NEIGHBOR Coffee Spot on my way to Wahid Hasyim. Then I came to the place the day after. Alone. Hello, NEIGHBOR! We are now brewing in your neighborhood! Let’s come and sip our best quality of coffee! Not a coffee lover?Don’t worry, we have many other special beverages for you.Continue reading “NEIGHBOR Coffee Spot at Menteng Jakarta”

Mr Mrs Coffee at Melawai Jakarta

August 9th, 2017. I knew about MrMrsCoffee around last year I guess. Someone mentioned it to me, but I had never been there. From the photos I saw when I googled it, the place was not a really coffee shop. It’s only a coffee bar inside some kind of container. Well, that Wednesday, I hadContinue reading “Mr Mrs Coffee at Melawai Jakarta”

Smoking Barrels Coffee Roastery & Lab at Radio Dalam Gandaria Jakarta

August 18th, 2017. Well, after attended a bakehouse’s opening in Melawai area, Natasha asked me and Cindy and Prawnche to visit a roastery at Radio Dalam area. It’s called Smoking Barrels. What a catchy name, right? Actually, it’s not a coffee shop. It’s a coffee roastery and lab. So, there’s not many seats. Just aContinue reading “Smoking Barrels Coffee Roastery & Lab at Radio Dalam Gandaria Jakarta”

Brouwen Coffee House at Tebet Jakarta

August 4th, 2017. I knew about this coffee shop when it’s opened around 2 months ago. But, it’s in Tebet area. It’s not far from me actually, but I was concern about the traffic. And, is it easy to find it? So when Natasha asked me where to go before an event, I told herContinue reading “Brouwen Coffee House at Tebet Jakarta”