Steak 21 Buffet at Central Park Mall Grogol Jakarta

May 5th, 2019. Baru tau kalo Steak 21 punya konsep buffet all you can eat BBQ. Baru pernah deh gw makan steak AYCE hahaha. Asik banget kan. Kalo makan buffet enaknya rame2 ya, sekalian dah gw ajakin Aline dan Cindy triple date barengan. Ih kaya gimana itu rasanya ya makan steak sepuas hati? Kami mampirContinue reading “Steak 21 Buffet at Central Park Mall Grogol Jakarta”

[HOTEL] Mercure Convention Centre Ancol – Suite Room (Privilege) with king size bed

January 12th, 2019 – January 13th, 2019. Udah kepingin dari kapan tau, akhirnya bisa juga stay di Mercure Convention Centre Ancol. Yaaay senangnya. Gw jarang sih ke Ancol tapi tiap kali ke sana, selalu liat ada Mercure. Penasaran juga pengen coba nginep, eh kesampean horeeeee. Located by the seaside in the north of the city,Continue reading “[HOTEL] Mercure Convention Centre Ancol – Suite Room (Privilege) with king size bed”

[HOTEL] Best Western Mangga Dua Hotel & Residence Jakarta – Deluxe Room

August 27th, 2016 – August 28th, 2016. 10 days before, I just realized I had a Facebook’s notification from Anne (founder of Indonesian Foodblogger). Anne tagged my name in the status which said that it (the hotel) needed bloggers to join a staycation from a well-known hotel in West Jakarta. I thought, “Why don’t IContinue reading “[HOTEL] Best Western Mangga Dua Hotel & Residence Jakarta – Deluxe Room”