KALIMARO Kitchen and Bar at Menteng Jakarta

November 1st, 2018. Pas udah mo balik waktu maen sekitar Menteng, baru inget ada KALIMARO di deket situ. Langsung mampir deh. Udah kenyang sebetulnya, tapi tanggung kan ya. Jadi gw mampir deh. Dari luar kayanya biasa aja tempatnya, tapi pas masuk ternyata luas banget. Bahkan ada meja2 bilyard di belakang. Dijamin seru deh buat ygContinue reading “KALIMARO Kitchen and Bar at Menteng Jakarta”

Folia Kitchen & Bar at Kuningan Setiabudi Jakarta

May 10th, 2018. Liat ini di timeline Hans, trus langsung stalking sekitar krn waktu itu belon ada info nama tempatnya. Eh ketemu. Ternyata itu Folia Kitchen & Bar. Iya, tingkat stalking gw udah tingkat dewa. LOL. Trus gak lama liat beberapa foodies kayanya invitation ke situ. Trus iseng gw ajak hubby ke sana, eh mau.Continue reading “Folia Kitchen & Bar at Kuningan Setiabudi Jakarta”

METRO Coffee Bar etc at Tanjung Karang Thamrin Jakarta

May 16th, 2017. I knew this place from Hans. He told me a long time ago. But I didn’t have a chance to visit the place with him. So, when a friend asked me to join her to visit the place, I immediately agreed. Yaaay finally I could visit METRO Coffee Bar etc. Located inContinue reading “METRO Coffee Bar etc at Tanjung Karang Thamrin Jakarta”

Nocturnal Cafe Coffee Bar Kitchen at Pantai Indah Kapuk PIK Jakarta

November 6th, 2016. After hopping in Kelapa Gading area, we decided to go to Pantai Indah Kapuk. Gaby wanted to try new place there. So we drove to PIK and searched for new cafe. We discussed about a couple new places and then, ended here. Nocturnal Coffee Bar Kitchen. From the facade, the place looksContinue reading “Nocturnal Cafe Coffee Bar Kitchen at Pantai Indah Kapuk PIK Jakarta”

Gyoza Bar Tribeca Central Park Mall Jakarta

October 9th, 2016. It’s always happy to hear about new place. I knew that they will be a new restaurant in Central Park Mall. I kinda waited for them to inform me about the opening. One day, I got their email. Yaaaay, finally. And funny thing, Darius at the same time told me about thisContinue reading “Gyoza Bar Tribeca Central Park Mall Jakarta”