[JAPAN] My Fourth Airbnb – Osaka Japan

April 4th, 2018 – April 7th, 2018. This is my Fourth Airbnb. Osaka♪2 minutes on foot from Shinsaibashi Station☆ A very good one since it’s very near Shinsaibashi, Dotonbori, Kuromon Market, etc. It’s my first time to Osaka, and I’m glad that I stayed at Risa’s place. It was beautiful, and the best thing, I couldContinue reading “[JAPAN] My Fourth Airbnb – Osaka Japan”

[JAPAN] Lost in Osaka Japan

April 4th, 2018 – April 7th, 2018. Time to visit Osaka. Well, selama ini gw selalu mikir kalo Tokyo dan Kyoto adalah tempat yang pasti harus didatangi kalo ke Jepang. Osaka nomor yaaa kesekian lah pastinya. Tapi setelah gw ke sana, Osaka jadi tempat favorit gw so far di Jepang hahaha. Checked out jam 10Continue reading “[JAPAN] Lost in Osaka Japan”

[JAPAN] My Third Airbnb – Kyoto Japan

April 2nd, 2018 – April 4th, 2018 This is my Third Airbnb. TGK303 4min to subway, 25min from Kyoto Sta. Actually I wanted to stay near Kyoto Station, but it was too late to book other airbnb. So, when I found this one, I was glad that it’s not really far from train station. Just aContinue reading “[JAPAN] My Third Airbnb – Kyoto Japan”

[JAPAN] Lost in Tokyo Japan part two

March 31st, 2018. Setelah melewati 4 hari di Ichikawa, gw lanjut menuju Shibuya. Sedih juga sih ninggalin Ichikawa, secara di sana gw dpt lokasi yang enak banget, deket stasiun, deket sevel, deket ke mana2 deh pokoknya. Bahkan di stasiunnya pun banyak toko2 kecil gitu. Huhuhu. Tapi berhubung travel to Disney Resorts sudah selesai, saatnya pindahContinue reading “[JAPAN] Lost in Tokyo Japan part two”

[JAPAN] My First Airbnb – Ichikawa-shi Chiba Japan

March 28th, 2018 – March 31st, 2018. This is my First Airbnb. Near Disney! Spacious tidy room close to station. Actually, we need to find a good place near Disney area. So, when I saw this place, I sent message to the owner, Thomas, to ask about the availability, and also their facilities. And IContinue reading “[JAPAN] My First Airbnb – Ichikawa-shi Chiba Japan”

[JAPAN] Lost in Tokyo Japan part one

March 28th, 2018. Agak bingung harus mulai dari mana untuk bercerita tentang perjalanan gw ke Jepang. Yang pasti, awalnya karena keponakan gw, Vivi, bilang kalo dia mo ke Jepang tgl 1-5 April. Trus gw mikirnya, wah mayan tuh kalo ada dia, bisa bantuin kita kalo di Jepang, gak bakal nyasar deh. Gw pun bilang hubbyContinue reading “[JAPAN] Lost in Tokyo Japan part one”