[HOTEL] Ibis Jakarta Senen – Standard 1 Double Bed

April 20th, 2019 – April 21st, 2019.

Photo credit to ibis Hotel

Kebetulan punya voucher hotel menginap di Ibis Jakarta Senen, langsung deh dipake sebelum berakhir masa jatuh temponya. Kalo kelamaan kan kadang suka lupa tuh ya ada voucher yang harus dipake. Makanya pas ada waktunya, dan udah dicocokin sama hotelnya, nginep deh kita ke sana.

Located only 5 minutes by car from Senen Train Station and 10 minutes by car from Gambir Train Station and the Monas National Monument, ibis Jakarta Senen has 153 rooms and is surrounded with shops, banks and mid-scale commercial offices. The TASTE Restaurant and the lobby bar are the perfect place for both business and leisure travellers to indulge. Also, the hotel has four modern high-tech meeting rooms. Located only a 5 minutes drive from Senen Train station and 10 minutes by car from Gambir Train station and the Monas National Monument, ibis Jakarta Senen is surrounded with shops, banks and mid-scale commercial offices.

STANDARD 1 DOUBLE BED

This colorful and modern 17 sq.m. room features a double bed, 32″ LED TV, in-room safe, tea and coffee making facilities, mineral water, bathroom with standing shower, hairdryer, and free WIFI Internet access.

Kamarnya gak terlalu besar, standard kamar ibis lah. Nyaman dengan bantal dan guling untuk berdua hahaha. Happy ya kalo kamar hotel ada gulingnya LOL. So far di Jakarta baru nemu ibis sih yang menyediakan guling. Super laff!

DINNER

THE TASTE

The “It’s all about TASTE” restaurant reinvents tapas. Try out new flavours by simply creating your meal amongst 20 typical local dishes. Enjour your own flavour combination!

Punya voucher makan malam, akhirnya dipake juga. Kita mesen beberapa menu yang sungguh lupa difoto nama menu2nya, jadinya silakan liat di foto2 di bawah ini aja, dan silakan tebak2 namanya dan harganya hahaha. Tapi yang pasti, menu2nya cukup memuaskan dalam hal rasa, harga dan porsi.

BREAKFAST

Breakfastnya juga di restaurant The Taste. Macam2 menunya tidak terlalu banyak, tapi cukup mengenyangkan perut kami berdua. Gw gak terlalu suka dengan menu masakannya, tapi gw suka banget dengan roti2nya. Kebalikan dengan hubby, doi cukup  banyak mengambil masakan2nya, tapi gak terlalu makan roti2nya hahaha. Gw malah bolak balik ngambil mulu roti hahaha. Semoga nanti diperbanyak menu2 makanannya ya.

#onthetable

ibis Jakarta Senen
Jl Kramat Raya No 100
Jakarta
Phone: +62 21 31920033
IG: @ibisjakartasenen

Advertisements