[BANGKOK] Vince Hotel Bangkok Pratunam – Superior Room

July 17th, 2019 – July 21st, 2019

Tanya2 rekomendasi hotel di Bangkok, eh ada yang info tentang Vince Hotel nih. Ada beberapa info lagi sih tentang hotel lain, tapi pas liat Vince langsung sreg sih. Harga gak terlalu tinggi, lokasi lumayan lah jalan kaki gak sampe 1 km ke BTS terdekat, dan pas liat kamarnya kok kayanya bagus ya. Jadilah ambil di situ. *thank you Stella dan Melissa atas rekomendasinya*

photo credit to booking.com

Behind the stunningly modern facade, inside is a classical-looking hotel with a contemporary edge. It’s like classic and modern design languages in dialog. A warm Siamese welcome awaits your arrival. The minute you arrive, you know you are somewhere where you can be yourself, kick back and relax. Let our professional, friendly staff attend to your desires. Here at Vince, you can always expect new twists.

Masuk ke lobinya udah hepi. Lobinya kecil tapi cakep. Berasa lagi di luar negri *YAIYALAH* Ada beberapa tempat duduk buat nunggu, trus dikasih welcome drink. Duh seger banget, setelah panas2an jalan kaki dari stasiun hahaha. Alamakjan panasnya Bangkok.

Superior Room

The warm tone of maroon, which beautifully contrasts the white tone, makes Superior rooms look rather classic and charming, yet a slight degree of modernist can be sensed. The desk sitting by the window is a nice area to do your work or putting on your make-up.

The hotel offers the choice of twin or queen beds. The shower and toilet are separated. A/C power plugs are available in many corners of the room. Each room comes with full services and great amenities including: flat screen TV, free cable TV, workspace with a chair, safe box, hairdryer, bathrobes, electric kettle, free high speed Wi-Fi service, free coffee and tea set up in room, late check out until 13.00 pm.

Begitu masuk kamar, langsung bahagia berdua2an. Kamarnya bagussss. Kami berdua langsung liat2an trus sama2 ngomong, “Cakep yaaaaa!” Iya, segitu mudahnya membahagiakan kami hahaha. Dikasih kamar yang cakep aja langsung girang. Kamarnya luas, dengan interior minimalis gitu. Kamar mandinya juga cakep. Gak pake bathtub, tapi gak masalah buat kami. Happy lah pokoknya.

BREAKFAST

Delectable smell of the freshly cooked breakfast may wake you up early in the morning. Enjoy the wide variety of daily breakfast until as late as 11.00 a.m. at Gowings, a trendy restaurant with inviting vibes. The surrounding brick walls evoke a warm and nice feeling while the opening glass walls add a nice feel on a sunny day.

Breakfast tiap pagi di Gowings restaurant. Tempatnya cukup luas, dan sangat nyaman. Duduk selalu pindah2 nyari tempat yang gak terlalu kena AC. Hahaha iya AC-nya dingin pisan. Hubby gak tahan kalo langsung kena kepala gitu. Jadi tiap kali coba2in tempat duduk dulu, baru menetapkan duduk di mana hahaha. Menu breakfastnya mirip2 tiap hari, tapi enak2. Yaowoh paling enak itu sosis babi sama scrambled egg.. Uwoooo gw tiap hari makan itu pasti hahaha. Plus ada brownies coklat yang super enak. Crunchy di luar, lembut di dalam. Itu gak pernah absen dari piring gw. LOL.

#onthetable

Thank you Vince Hotel for our lovely stay.

Vince Hotel Bangkok Pratunam
26/2 Soi Phetchaburi 11
Khwaeng Thanon Phaya Thai, Khet Ratchathewi
Krung Thep Maha Nakhon 10400, Thailand
Phone: +66 2 254 6481
IG: @vincehotel

Advertisements