[SINGAPORE] HVALA at CHIJMES Victoria St Singapore

July 20th, 2018. Opened since June 2018, HVALA landed in CHIJMES as a new addition in the colonial-styled building. I think it’s their second outlet in Singapore. A modern teahouse focusing on the depth and breadth of Japanese teas. Curated and delicately brewed for the best flavour. From the hands of the farmers to your teacup,Continue reading “[SINGAPORE] HVALA at CHIJMES Victoria St Singapore”

[SINGAPORE] My Melody Cafe at Suntec City Mall Singapore

July 20th, 2018. My Melody Cafe opened at Suntec City Mall, Singapore since June 2018. Yeah, right on time. So, that lovely morning, I visited the place with hubby. Actually, My Melody Cafe has been brought into Singapore by the same people behind Singapore’s Gudetama Cafe. They are next to each other in Suntec CityContinue reading “[SINGAPORE] My Melody Cafe at Suntec City Mall Singapore”

[SINGAPORE] Kumoya X Mr Men & Little Miss

July 19th, 2018. Actually, I wanted to visit another place before Kumoya Singapore, but we got lost LOL. So yeah we visited this one instead the other place. Kumoya is a cafe that specialize in welcoming different characters to come for a visit, and now it’s time to welcome Mr Men and Little Miss. ItContinue reading “[SINGAPORE] Kumoya X Mr Men & Little Miss”

[SINGAPORE] Earlybird at Jalan Pinang Singapore

July 19th, 2018. When I saw the location of this Earlybird on the map before headed to the place, I remember that I once visited a coffee shop near that area. So I walked with confidence and told hubby, “Don’t worry, I knew the area. Used to go there for another coffee shop.” Turned out,Continue reading “[SINGAPORE] Earlybird at Jalan Pinang Singapore”

[SINGAPORE] Toby’s Estate at Rodyk St. Singapore

July 19th, 2018. After one coffee shop, we went to another. We visited Toby’s Estate. Yaaay. In Jakarta we’ve already had several outlets of Toby’s Estate, but I’ve never been to Toby’s Estate in Singapore. So, yeah, on this trip, I put Toby’s Estate on my coffee shop list. A little bit hard to findContinue reading “[SINGAPORE] Toby’s Estate at Rodyk St. Singapore”

[SINGAPORE] Common Man Coffee Roasters at Martin Road Singapore

July 19th, 2018. It was my 42nd birthday. Hubby said, “Happy Birthday Dear. Today I will keep you company to anywhere.” Yaaaaay. Common Man Coffee Roasters, then. When I came inside I was very happy. The place is very comfortable. They have a new area on the second level called Grounded by CMCR. It’s moreContinue reading “[SINGAPORE] Common Man Coffee Roasters at Martin Road Singapore”

Kembang Tandjoeng at Batik Semar Tomang Raya Grogol Jakarta

August 11th, 2018. Pertama kali nih gw mampir ke Kembang Tandjoeng. Ternyata satu lokasi dengan Batik Semar di Tomang situ. Nah kalo Batik Semar kayanya gw sering liat kalo pas lewatin Tomang. So, gampang buat gw nyari tempatnya. Pas banget hari itu kosong, jadi sekalian mampir deh ke tempat laen, baru ke Kembang Tandjoeng. LokasinyaContinue reading “Kembang Tandjoeng at Batik Semar Tomang Raya Grogol Jakarta”

Kopi Janji Jiwa Jilid 3 at Ruko Sixth Avenue West Land Cengkareng Jakarta

August 19th, 2018. Pas banget tanggal ganjil, gw jadi bisa kelilingan deh di hari itu. Abis mampir ke beberapa lokasi, sampe juga gw di Kopi Janji Jiwa Jilid 3. Posisinya di lantai 2 gitu. Kalo mau ke atas, ya monggo minta ijin ke resto di bawahnya. Bilang aja mo ke Janji Jiwa. *trus nyanyi janjiContinue reading “Kopi Janji Jiwa Jilid 3 at Ruko Sixth Avenue West Land Cengkareng Jakarta”

Copper Club at Tarian Timur Raya Kelapa Gading Jakarta

August 17th, 2018. Udah lama banget sejak mereka buka, gw pengen ke Copper Club. Liat postingan temen, penasaran juga kaya gimana sih tempatnya. Tapi sayang banget, Kelapa Gading tuh daerah macet yang paling sering gw hindari. Sampe akhirnya gw diajakin ke sana sama salah satu temen foodie, pas tgl 17 Agustus 2018. Pasti gak gituContinue reading “Copper Club at Tarian Timur Raya Kelapa Gading Jakarta”

Mimo Cooks & Coffee at Pondok Indah Jakarta

August 14th, 2018. Seperti biasa, kalo jalan sendirian, gw lebih banyak dapet tempat2 baru dibanding jalan sama yang lain. Makanya pas banget gw ke Pondok Indah area, gw mampir deh ke Mimo Cooks & Coffee. Udah lama liat ada tempat lucu gini, tapi baru sempet mampir. Pas sampe, trus dikasi tau kalo mo masuk harusContinue reading “Mimo Cooks & Coffee at Pondok Indah Jakarta”

Goobne at Ruko Crown Golf PIK Pantai Indah Kapuk Jakarta

August 19th, 2018. Gw udah tau ada Goobne mo buka di PIK bahkan sebelum mereka buka. Pas waktu itu ke PIK dan belum ada influencers yg ke sana, sayang banget gw malah gak sempet mampir. Jadi gak sempet review deh. Tau2 besoknya udah ada nongol review dari influencers gitu. Sedaaaaap. Abis itu beberapa kali keContinue reading “Goobne at Ruko Crown Golf PIK Pantai Indah Kapuk Jakarta”

UMAMYA Sushi at Ruko Crown Golf Mediterania PIK Pantai Indah Kapuk Jakarta

August 19th, 2018. Lagi jalan balik ke parkiran, eh lewatin UMAMYA Sushi. Hmmm.. kayanya baru buka. Coba deh mampir. Yuk hon, mampir! *sambil narik2 hubby yang sebetulnya udah kekenyangan* Alasan gw: bentar, liat menunya jualan apa, ntar kapan2 kan jadi bisa mampir.. And, ended up, narik kursi, keluarin kamera, mesen. LOL. Tempatnya bagus. Tema tempatContinue reading “UMAMYA Sushi at Ruko Crown Golf Mediterania PIK Pantai Indah Kapuk Jakarta”