Outback Steakhouse Kuningan City Jakarta

24 Januari 2013. Gw en hubby akhirnya bisa juga nyobain Outback Steakhouse di Kuncit yang emang belon lama buka. Orang2 blg sih enak ya, jadi gw penasaran donk bo. Maklum, kita berdua emang penggila steak, apalagi kalo steak-nya itu pork hahaahahahahaha.. Tapi apa aja doyan sih.. *rakus apa maruk sih???*

Jam 6 sore deh kita meluncur ke sana, langsung dpt tempat sih, krn emang belon jam makan malem kan. Gw sama dia aja yg makannya emang selalu kepagian hahaha perut karet wkwkwk

84764bc6-829e-45b1-9bd5-7374dd93a632wallpaper

Setelah dpt duduk, kita langsung pesen2 deh 🙂

20130124_181428

Prime Rib 10 oz. 259.9k

Meticulously aged, then slow-roasted to seal in the savory beef flavor and to ensure tenderness, hand-carved to order and served with our mouth-watering au jus. Or, have it oven roasted slowly then seasoned and seared to perfection. Begitu definisi dari Prime Rib ini. Tapi emang enaknya ngaujubileh. Tebeeeeeeeel bener.. Rasanya pun sedap.. Empuk. Gw order medium-well.. Juicy. Aaaaaaaaaah, heaven deh..

20130124_184110 20130124_184448

Steak and Ribs Combo – Baby Back Ribs 269k

Our 6 oz. sirloin, paired with and individual portion of savory fall-off-the-bone ribs. Served with fresh seasonal veggies and Aussie fries. Ini orderan hubby, krn dia emang doyan banget pork ribs 🙂 Jadi dia dpt 2 daging, enak2 sih. Gurih en juicy 🙂

83bcde77-70ff-4be9-a9fb-95453013de31wallpaper

Ice Tea and Ice Lemon Tea @ 25.9k

Gw order ice tea, hubby ice lemon tea. Semuanya free refill. Aseeeeeeeeeeeek..

20130124_182644

4 Februari 2013, Kuncit bikin kuis 🙂

@Kuningan_City: Let’s celebrate Valentine’s Day with your loved one. WIN Valentine’s Day Dinner in our F&B Tenants for 3 Couples #TableForTwo
@Kuningan_City: Here’s the rule: 1) Like our #Facebook fan page http://facebook.com/kuningancity #TableForTwo
‏@Kuningan_City: 2) Take a photo of you and your loved one/friend in @Kuningan_City #TableForTwo
@Kuningan_City: 3) Create your own love quotes #TableForTwo
‏@Kuningan_City: 4) Post it on Twitter with this format: Mention @Kuningan_City + #Facebook Name + Hashtag #TableForTwo + Love Quotes + Photo

Gw iseng2 aja deh ikutan, walaupun gw gak yakin bakal menang juga 🙂

@yennymichael: @Kuningan_City #YennyWidjaja #TableForTwo what makes our love strong is simple. unconditional love.

12 Februari 2013. Pengumuman pemenang tuh, eeeeeeh gw salah satu yg menang ternyata. So happy 🙂

@Kuningan_City: #TableForTwo Winners are @yennymichael ‏@niaxxxxxx @Fatmaxxxxx Congrats, please send your email to kuningancitymall@yahoo.com Thanks 🙂

So, 14 Februari 2013, tepat 11 tahun setelah hubby nembak gw jadi pacarnya, gw rayakan di Outback Kuncit hehehehehe.. Jam 8 kurang baru sampe, gara2 macet.. En gw langsung dijamu di sana, free of charge, tinggal makan ajah 😀

20130214_195118

Starter: Two Soups of the Day (Chicken Soup)

Soup-nya enaaaaaaak.. Ada jahe2nya gitu, jadi agak pedes dikit.

20130214_200344

Main Course: Toowoomba Topped Sirloin 329.9k

Sauteed shrimp and button mushrooms tossed in a tomato cream sauce and served over a seasoned and seared filet (in this menu, sirloin). Served with your choice of two freshly made sides. Love the sauce hahaha. Gw bukan penggemar sirloin, tp ini enak kok 🙂

20130214_201937

Main Course: Grilled Salmon 125.9k

A boneless Salmon fillet, seasoned and grilled and then served with fresh seasonal veggies and rice pilaf. Gw suka nih salmonnya. Empuk en yummy, sampe rebutan sama hubby hahahaha

20130214_201952

Dessert: Chocolate Thunder from Down Under 69.9k

Fresh-baked pecan brownie is crowned with rich vanilla ice cream, drizzled with our classic warm chocolate sauce and finished with chocolate shavings and whipped cream. A chocolate lover’s dream. Gw sih gak terlalu suka cake ya.. tp ini cake-nya ternyata lumayan enak. 🙂

20130214_210444

Drinks: Bottomless Iced Tea 25.9k

Puas dah minum sampe kembung hahaha..

Senengnya kemaren pas Valentine’s Day itu. Dapet red rose, gratis foto berdua en bisa lucky draw hehehe.. Thanks Kuningan City, thanks Outback, will come back soon 😀

Outback Steakhouse
Kuningan City, G Fl Unit 28
Jl. Prof. Dr. Satrio Kav. 8
Kuningan, Jakarta
Telp: 021-30480505
FB Fan Page: Outback Steakhouse
twitter: @OutbackIN

Advertisements

One thought on “Outback Steakhouse Kuningan City Jakarta

Comments are closed.